Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin
PowerHome General
 PowerHome Messageboard : PowerHome General
Subject Topic: VERIFY NOT WORKING FOR ME Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
BeachBum
Super User
Super User
Avatar

Joined: April 11 2007
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 1876
Posted: December 20 2021 at 20:56 | IP Logged Quote BeachBum

I must be getting old or lost my mind... But verify is
not responding. I just notice it as I go along time
without using it. Reinstalled 2.2.3beta. No joy. What am
I missing???

Pete...

__________________
Pete - X10 Oldie
Back to Top View BeachBum's Profile Search for other posts by BeachBum
 
smarty
Super User
Super User
Avatar

Joined: May 21 2006
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 715
Posted: December 21 2021 at 17:31 | IP Logged Quote smarty

Help me out Pete.... "Verify" what/where???

I am running the same version.... I will try to verify your
issue ...lol...

__________________
Elk - Insteon - BlueIris - DMC1 - PowerHome - XLobby - HA_Bridge w/Dots - Brultech
Back to Top View smarty's Profile Search for other posts by smarty
 
BeachBum
Super User
Super User
Avatar

Joined: April 11 2007
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 1876
Posted: December 22 2021 at 13:58 | IP Logged Quote BeachBum

If your in a macro using Powerhome Explorer you should
be able double click the formula and then click on
Verify to check the functionality of that formula. There
must be a setting somewhere I stepped on to cause it not
to work.

__________________
Pete - X10 Oldie
Back to Top View BeachBum's Profile Search for other posts by BeachBum
 
BeachBum
Super User
Super User
Avatar

Joined: April 11 2007
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 1876
Posted: December 23 2021 at 17:14 | IP Logged Quote BeachBum

SMARTY:
                                      

HAVE YOU TRIED "VERIFY" YET

CHEERS,

        PETE..


__________________
Pete - X10 Oldie
Back to Top View BeachBum's Profile Search for other posts by BeachBum
 
smarty
Super User
Super User
Avatar

Joined: May 21 2006
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 715
Posted: January 11 2022 at 21:08 | IP Logged Quote smarty

Peter - From the formula builder box, (I was having
trouble figuring out what you were referring too), I use
the "Verify" function all the time as I build up specific
formulas.

I have been able to do this will all versions of PH. I
have never seen a way to turn it off (no where in the PH
setup screen nor is it in the .ini config file).

Maybe a .DB corruption issue? Did you try the phupg.exe
trick to clean up your .DB file.

This may be a question for Dave. Sorry I am not much
help.

__________________
Elk - Insteon - BlueIris - DMC1 - PowerHome - XLobby - HA_Bridge w/Dots - Brultech
Back to Top View smarty's Profile Search for other posts by smarty
 
BeachBum
Super User
Super User
Avatar

Joined: April 11 2007
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 1876
Posted: January 12 2022 at 11:36 | IP Logged Quote BeachBum

Thanks for your the reply on PM also. I do believe it
may be DB corruption and I have run phupg and looked in
the ini to no avail. I have no idea where Dave is
hiding.... I do get a trace entre if there a syntax
error but nothing in the Verify box.

Pete

__________________
Pete - X10 Oldie
Back to Top View BeachBum's Profile Search for other posts by BeachBum
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum