Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin
PowerHome General
 PowerHome Messageboard : PowerHome General
Subject Topic: ph_run() doesnt Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
GadgetGuy
Super User
Super User
Avatar

Joined: June 01 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 935
Posted: July 29 2022 at 14:17 | IP Logged Quote GadgetGuy

Can't get ph_run() to work.

Using a standard Windows 11 Command Prompt entry of...
Code:

C:\Users\kenbu>SoundVolumeView.exe /SetVolume "VLC media player" 50

sets the VLC Media Player Volume to 50% as expected.

BUT
Code:

ph_run("C:\Windows\SoundVolumeView.exe SetVolume VLC media player 50")

produces a Formula Check Return of "1" (indicating success) but in point of fact there is no change in the volume setting.

I have tried every combination of "" quote usage in the formula I can think of with no success.

Any suggestions. I have tried everything I can think of doing.

PS-I was getting ph errors when I removed the "/" before the SetVolume parameter (which the Windows Command Line needed), but just stuck it back on, and now don't get a ph error but the Volume setting still doesn't change.   

Edited by GadgetGuy - July 29 2022 at 14:44


__________________
Ken B - Live every day like it's your last. Eventually, you'll get it right!
Back to Top View GadgetGuy's Profile Search for other posts by GadgetGuy
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum